Rens av anlegg
Jevnlig rens av drikkevarelinjer er avgjørende. Urensede linjer kan påvirke smaken på drikkevarer og utgjøre helsefare. Regelmessig rengjøring sikrer kvalitet, forlenger utstyrets levetid og opprettholder et positivt omdømme i bransjen.
Viktigheten med et rent anlegg
I alle bedrifter innenfor mat og drikke, er hygiene kritisk, både for helse og for å opprettoholde kvalitetet av service man ønsker å gi. Renhold av linjene er med på å bevare smaken, lukten og utseende på drikken.
Meeting rooms
- Koble av ølfatet. Om det er flere enn én linje som skal renses kan det være lurt å notere seg hvilken kobling som hører til hvilken kran.
- Fyll rensedunken med rensevæske og vann.
Vi vedlikeholder for deg
La oss ta oss av vedlikeholde, og sørge for at anlegget fortsetter å fungere som nytt i mange år fremover.
Kontakt oss for avtale eller en utforpliktet prat.